Ambisoft nv, jouw ambitieuze softwarepartner

Enkele weken geleden kreeg Ambisoft nv een volledige make-over. Intussen is Ambisoft helemaal gelanceerd met haar gloednieuwe naam, huisstijl en een sprankelende nieuwe website.

Enkele onduidelijkheden

We merken dat er af en toe nog vragen binnenkomen over onze, toch wel ingrijpende, make-over en dat begrijpen we volledig! Daarom geven we je hier graag nog een extra woordje uitleg en antwoorden op enkele van onze meest gestelde vragen.

Ambiance of ambitieus?

Stiekem beiden, maar vooral ambitieus! Ambisoft nv is geëvolueerd uit verschillende historische IT-acquisities. De ‘vroegere Silicon nv’ heet vanaf nu Ambisoft nv en is jouw ambitieuze software-partner die efficiëntie en administratieve vereenvoudiging naar een hoger niveau brengt! Wij zijn jouw aanspreekpunt voor alle software gerelateerde oplossingen en automatisaties samen met onder andere Venice, Teamleader, Power BI, ERP- en andere CRM-systemen, …

Veelgestelde vragen

Waarom focussen jullie vanaf heden op software?

De afgelopen jaren kenden wij een enorme groei en werden zowel de afdeling software als hardware sterk ontwikkeld. Om onze future-proof en sterk groeiende afdeling software verder uit te diepen en dezelfde high-end service te blijven bieden die jullie van ons gewoon zijn, hebben wij besloten om in de toekomst verder te focussen op software.

Heeft Ambisoft ook een permanentiedienst?

Neen, Ambisoft heeft geen permanentiedienst. Wat we wel bieden is onze helpdesk die bereikbaar is tussen 08h – 18h, en dit van maandag tot vrijdag.

Werken jullie vanop dezelfde locatie? 

Ja en neen, onze maatschappelijke zetel is verhuisd naar ons reeds bestaande kantoor te Steenweg Deinze 150 in 9810 Nazareth. De reden hiervoor is dat Nazareth een centralere uitvalsbasis is voor onze ambitieuze plannen.

Heb je nog verdere (technische) vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Ja, ik wil een gratis groeigesprek!

Zoeken

Search
Generic filters

Contacteer ons