Teamleader, dé alleskunner

Wat als er een tool bestaat waar je CRM kan managen, facturen kan maken, projecten opvolgen, tijdsregistratie kan doen en je support vragen beantwoorden? Welkom, Teamleader!

Teamleader? Ja inderdaad! Deze work management tool heeft heel wat onder zijn motorkap zitten. Het is gemaakt voor iedere sector van marketing tot loodgieters om jou het leven makkelijker te maken!

Maar wat kan je nu juist met deze online tool?

CRM

Met uitstekende service win je niet alleen klanten, je houdt ze ook langer. CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader is dé tool om je database eenvoudig te beheren en vlotte opvolging te verzekeren, vanaf het allereerste contactmoment tot lang na verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van kmo’s.

Facturatie

Teamleader maakt facturatie heel eenvoudig: in een aantal klikken maak, verzend en beheer je facturen. Zet een offerte makkelijk om in een factuur, stel facturen op in je huisstijl voor een professionele uitstraling en laat klanten moeiteloos online betalen.

Project Management

Een goed project vraagt veel tijd en moeite. Waarom de zaken nodeloos complex maken met ingewikkelde software? Met projectmanagement van Teamleader houd je elk project probleemloos op de rails. Dankzij de bijbehorende projectplanning-functie zet je bovendien je medewerkers optimaal in.

Support tickets

Geef leads, klanten of leveranciers de ondersteuning die ze verdienen. Met de ticketing-functie belandt elke vraag in een centrale inbox, waarbij een automatisch antwoord je klant laat weten dat hun vraag behandeld wordt. Bovendien linkt Teamleader elk ticket automatisch aan het juiste contact in je CRM-systeem. Transparant, snel en efficiënt.

Tijdregistratie

Tijdregistratie moet gebruiksvriendelijk en eenvoudig zijn. Met de Time Tracker van Teamleader registreer je accuraat je uren, om zo correcte facturen en rapporten op te stellen. Krijg nuttige inzichten in de prestaties van je team en een helder beeld van je projecten. Allemaal in één, intuïtief menu.

En dit is nog niet alles! Daarnaast zijn er nog talloze connecties die kunnen gemaakt worden van Outlook tot MailChimp. Heb je vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd van deze alleskunner?

Neem dan snel contact met ons op! Wij beantwoorden graag je vragen en geven vrijblijvend een demo.

Zoeken

Search
Generic filters

Ja, ik wil een gratis groeigesprek!

Contacteer ons