Software-development

Software moet altijd in dienst staan van je bedrijf. Nooit mag software je bedrijf belemmeren in zijn groei. Daarom kunnen we je ook helpen met de ontwikkeling van software-oplossingen op maat. Met de juiste software voor jouw onderneming krijg je meer gedaan met minder werk.

Software-development

In veel gevallen zijn er standaard-oplossingen om software-problemen te verhelpen. Maar soms is een stuk maatwerk nodig om je verder te helpen. Het team van Ambisoft werkt agile en volgens de scrum-methode: een flexibele en efficiënte werkmethode waarmee we complexe IT-projecten vlot kunnen managen.

Niet alleen tijdens de iteratieve en stapsgewijze ontwikkeling van je software-project zijn onze mensen er steeds voor jou, ook achteraf kun je doorlopend support en ondersteuning verwachten.

Wat kunnen we programmeren? Je kunt beter vragen wat niet. Alles van Office 365-apps tot API’s en van SharePoint-ondersteuning tot SQL-servers. Heb je geen idee wat we hier zeggen? Geen probleem. Onze technici weten waar ze het over hebben en kunnen al je vragen en uitdagingen perfect omzetten in hun eigen taal.

Je eigen projectmanager zorgt ervoor dat het project strak en binnen de deadlines verloopt, met ruimte voor een uitgebreid testtraject. Voor elk bedrijfsproces dat tijd en geld kost is een efficiënte en effectieve oplossing met software te bouwen.

Let op: omdat goede software de kwaliteit van je onderneming verbetert, kom je in aanmerking voor een subsidie onder de kmo-portefeuillle.

Graag vertellen we je meer over software-development tijdens een persoonlijk, gratis en vrijblijvend Groeigesprek.

Ja, ik wil een gratis groeigesprek!

Zoeken

Search
Generic filters

Contacteer ons